Bedieningen

Bedieningen

Even naar buiten om het zonnescherm uit te draaien hoeft al lang niet meer. Het oogwindwerk met de bekende ‘slingerstang’ zijn dankzij elektromotoren overbodig geworden. Elektrische bediening kan door middel van een (draai)knop en diverse soorten draadloze bedieningen die extra kabels (en daarmee evt. hak- en breekwerk) overbodig maken. Afhankelijk van het gekozen product zijn er diverse soorten afstandsbedieningen beschikbaar voor uw zonwering.

Optioneel is het product uit te voeren met een tijdklok en/of diverse weersensoren. Zo wordt de zonwering bijvoorbeeld automatisch ingeschakeld als de zon schijnt. Met winden/of regensensoren trekt het zonnescherm automatisch in, zodat het beschermt is tegen schade ten gevolge van deze weersomstandigheden. Zo maak je optimaal gebruik van je zonwering, bespaar je energie en kom je altijd thuis in een heerlijk koel huis.

Met Somfy Home Motion kan uw huis geautomatiseerd worden. Praktisch alle elektrische apparaten kunnen op het Home Motion systeem worden aangesloten. De TaHoma box, het hart van het systeem, brengt de producten in verbinding met internet. Hierdoor zijn de producten niet alleen in huis via een afstandbediening te bedienen, maar ook via een computer, smartphone of tablet van waar ook ter wereld!

Gratis & Vrijblijvend

Vraag Een Gratis & Vrijblijvende Offerte Aan