Home

Acties

Contact

Produkten

Bedieningen

Bedieningen

Kenmerken

Even naar buiten om het zonnescherm uit te draaien hoeft al lang niet meer. Het oogwindwerk met de bekende 'slingerstang' zijn dankzij elektromotoren overbodig geworden. Elektrische bediening kan door middel van een (draai)knop en diverse soorten draadloze bedieningen die extra kabels (en daarmee evt. hak- en breekwerk) overbodig maken. Afhankelijk van het gekozen product zijn er diverse soorten afstandsbedieningen beschikbaar voor uw zonwering.

Optioneel is het product uit te voeren met een tijdklok en/of diverse weersensoren. Zo wordt de zonwering bijvoorbeeld automatisch ingeschakeld als de zon schijnt. Met wind- en/of regensensoren trekt het zonnescherm automatisch in, zodat het beschermt is tegen schade ten gevolge van deze weersomstandigheden.

Zo maak je optimaal gebruik van je zonwering, bespaar je energie en kom je altijd thuis in een heerlijk koel huis.

 

Met Somfy Home Motion kan uw huis geautomatiseerd worden. Praktisch alle elektrische apparaten kunnen op het Home Motion systeem worden aangesloten.

 

De TaHoma box, het hart van het systeem, brengt de producten in verbinding met internet. Hierdoor zijn de producten niet alleen in huis via een afstandbediening te bedienen, maar ook via een computer, smartphone of tablet van waar ook ter wereld!

- Op afstand bedienbaar

- Energiebesparend

- Eenvoudig en gemakkelijk

Bezoek onze showroom en maak met behulp van onze adviseur de keuze die bij u past.

Dealer van:

SHOWROOM

Openingstijden

Burgemeester van Erpstraat 91

5351 AT Berghem

Vanwege Corona is de showroom strikt

op afspraak geopend

Informatie

Telefoon:  0412 - 401648

Mail:  info@vdberg-zonwering.nl