Hordeuren

Plisse Hordeur

De Plissé hordeur combineert de Japanse vouwwijze met Hollandse inventiviteit. Het horgaas is speciaal ontwikkeld om het te kunnen plisseren. Met andere woorden: de Plissé hordeur rolt niet op, maar vouwt op. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatie-koorden blijft de treklijst evenwijdig en is de hordeur ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen.

Door gebruik te maken van een beweegbare kunststof ketting die als geleider dient, is de hoogte van de ondergeleider slechts 4 mm en daarmee letterlijk drempelverlagend. De Plissé hordeur kan uitsluitend in het kozijn worden geplaatst. De cassette is snel uit te nemen voor reiniging of om op te bergen tijdens de wintermaanden. De vaste hordeur heeft een aluminium constructie die ervoor zorgt dat de hordeur vele keren per dag probleemloos opent en sluit.

De stevige profielen kunnen tegen een stootje letterlijk want aan de onderzijde zit een zogenaamde schopplaat van 30 cm. Een handgreep is aangebracht om de hordeur te openen. Sluiten gaat weer vanzelf met behulp van een deurdranger. Met een magneetsluiting sluit de hordeur zich goed af en houdt deze gesloten, zelfs bij tocht of krachtige wind.

Rolhordeur

Een rolhordeur is geschikt voor enkel of dubbel openslaande deuren met 1 of 2 schuivende delen. Er zijn verschillende types verkrijgbaar. Met unieke windvaste gaasopsluiting en voor plaatsing binnen- of buitenshuis.

Gratis & Vrijblijvend

Vraag Een Gratis & Vrijblijvende Offerte Aan