Horren

Horren

Keuze uit vaste raamhorren, rolhorren, inzethorren of raamplisse’s. Vaste raamhorren zijn te gebruiken voor een gewoon openslaand raam, uitzetvenster en bovenlicht en is geschikt voor plaatsing binnen- of buitenshuis. Het frame is opgebouwd uit smalle aluminium profielen, zodat het raamhor tegen of in elk raam past. Voor het openen en sluiten heeft de hor een handgreepje, 2 scharnieren en een magneetsluiting. Vaste raamhorren zijn in de meest moeilijke vormen te krijgen en in elke gewenste RAL kleur.

Rolhorren hebben een eigentijds design en zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar. Geschikt voor vrijwel elk raam, zo ook voor dakramen. Het systeem zorgt voor een geluidsarme bediening. Naast enkele standaard kleuren is het systeem ook te krijgen in RAL kleuren.

Inzethorren zijn de ideale oplossing voor kozijnen met zogenaamde draaikiepramen. De hor is in 1 klikbeweging te plaatsen zonder schroeven of andere montage. De hor kan altijd blijven zitten, ook als het raam gesloten wordt. De inzethor wordt gemaakt van hoogwaardig aluminium en is daardoor weerbestendig en onderhoudsvrij. Tevens in alle RAL kleuren verkrijgbaar.

Raamplisse’s. Een strak vorm gegeven en soepel lopend raamhor met het bekende gevouwen gaas zorgt voor een muggenvrije nachtrust. Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af. Het is een vrijwel geruisloos systeem. Het gaas is zwart dus het uitzicht wordt minimaal gehinderd.

Gratis & Vrijblijvend

Vraag Een Gratis & Vrijblijvende Offerte Aan