aangenaam

Wij zijn

van den Berg

Van den Berg Zonwering is een familiebedrijf dat zich in de afgelopen 40 jaar heeft ontwikkeld tot een ware specialist op het gebied van rolluiken, zonwering en terrasoverkappingen en de installatie en montage daarvan. Wij bieden een breed scala aan oplossingen, of u nu op zoek bent naar binnen- of buitenzonwering, handmatige of elektrische bediening, voor uw huis of kantoor. Bij ons vindt u de beste oplossing!

Wij staan voor kwaliteit

Onze producten zijn van duurzame materialen vervaardigd en uitgevoerd met moderne technologie. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken, zoals Weinor, Luxaflex, Stobag, Winsol, Mado, Sunmaster, Sunway, Velux en Somfy. Productie, assemblage, montage en onderhoud, wij verzorgen het allemaal!

"Wat een mooie winkel en een hele fijne service bij Van den Berg. Zelfs de kleine onderdelen zijn zo op te halen. De werknemers nemen dan ook alle tijd voor je voor advies.

Valesa Lapré

"Van den Berg is een zeer fijn bedrijf met een hele goede service. Ik ben al heel wat jaren klant bij Van den Berg. Hele fijne mensen die netjes werken. Een echte aanrader voor iemand die zonwering nodig heeft."

Anita Jacobs

Onze BELOFTES

Hier kunt u ons aan houden

Maatwerk

Voor iedere wens hebben wij een op maat gemaakte oplossing.

40 jaar ervaring

Een familiebedrijf met 40 jaar ervaring in de optimale zonwering.

w

Vakkundig advies

Kwaliteit, levensduur en genieten van buiten staat bij ons voorop.