Polycarbonaat overkappingen

Polycarbonaat Overkappingen

Een terrasoverkapping biedt u de gelegenheid om optimaal te kunnen genieten van uw terras en tuin. ‘s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomeravond. Mocht u het prachtige voor- of najaar in uw tuin niet willen missen; de terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin.

De terrasoverkapping is een aluminium systeem met een dak van polycarbonaat platen. Er is keuze uit verschillende soorten polycarbonaat platen: helder, melkachtig of zelfs warmtewerend. Met verschillende opties uit te bouwen tot een uitstekend buitenleven gevoel.

Veiligheid voorop!

Sinds 1 juli 2014 moeten alle terrasoverkappingen in de Europese markt voorzien zijn van een CE-markering. Deze markering geeft aan dat een terrasoverkapping geproduceerd is volgens de Europese norm NEN EN-1090-1 en voldoet aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen. Als specialist in zonwering, rolluiken en terrasoverkappingen, vinden we het letterlijk van levensbelang dat onze producten veilig en betrouwbaar zijn. Onze terrasoverkappingen zijn dan ook voorzien van de nieuwe CE-markering.

Als u een terrasoverkapping aanschaft, weet u dus zeker dat deze voldoet aan strenge Europese veiligheidsvoorschriften.

Gratis & Vrijblijvend

Vraag Een Gratis & Vrijblijvende Offerte Aan