Home

Acties

Contact

Heatscope - Moonich

Kenmerken

De heatscope van Moonich zijn een innovitief concept voor terrasverwarming, exclusief ontwikkeld in Duitsland. Heatscope bied de een oplossing voor het effectief verwarmen van bijvoorbeeld uw terras zonder concessies te doen op het gebied van design. Een speciale infrarood technoligie zorgt voor een comfortable warmte in de ruimte die U wenst.

Enkele pluspunten van Heatscopeinfraroodstralers zijn een strak design zonder poespas. U wordt direct verwend door comfortabele warmte bij het inschakelen van de Heatscope heater. Het omgevingslicht van de Heatscope terrasverwarmers zijn niet tot nauwelijks zichtbaar, 0-600 lux maximaal.

Heatscope wordt speciaal ontworpen voor het tijdelijk verwarmen van kamers, ruimtes of serres. doen op het gebied van design. Een speciale infrarood technologie zorgt voor een comfortabele warmte in de ruimte waar u wenst. Er zijn verschillende varianten, voor elke locatie is er een alternatief.

- infrarood technologie

- comfortabele warmte

- strak design

Weinor - Tempura

Kenmerken

Wie verlangt er niet naar behaaglijke warmte als het koel wordt. De ingenieurs van Weinor hebben daarvoor een speciaal verwarmingssysteem voor terrassen ontwikkeld, dat in principe net als de zon werkt. Het verwarmingssysteem Tempura zorgt voor een aangename warmte, die het mogelijk maakt ook op koele dagen en avonden gezellig buiten te zitten!

Het buitenverwarmingssysteem speciaal voor terrassen noemen ze bij Weinor Tempura. In het voor- en naseizoen zorgt het voor aangename temperaturen, waardoor u langer van uw terras kunt genieten. Het uiterst moderne, veilige systeem functioneert betrouwbaar, waarbij al een tot twee seconden na het inschakelen de maximale warmtecapaciteit bereikt wordt en 90 tot 95% van de elektrische energie in warmte omgezet wordt.

- Maximale verwarmingscapaciteit

- Draaibaar

- Zowel voor binnen als buiten

Bezoek onze showroom en maak met behulp van onze adviseur de keuze die bij u past.

Dealer van:

SHOWROOM

Openingstijden

Burgemeester van Erpstraat 91

5351 AT Berghem

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

9.00   -  18.00 uur

Gesloten

9.00   -  18.00 uur

9.00   -  18.00 uur

9.00   -  18.00 uur

10.00 -  16.00 uur

Informatie

0412 - 401648