Home

Acties

Contact

Produkten

Zonweringen

Terras-zonneschermen

Weinor - Cassita

Kenmerken

De Cassita van Weinor met haar slank, minimalistisch design biedt de perfecte overeenstemming met moderne woontrends. Ongeacht haar extreem compacte vormgeving herbergt de cassette een hele reeks van technische innovaties. De optisch gereduceerde tweepuntsophanging ondersteunt het moderne design.

Voor fans van de moderne wooncultuur: de Cassita valt op door het puristische design in een harmonisch en slanke ovalen vorm.

Luxaflex - Fiora Grande & Fiora Compact

Kenmerken

Het scherm Fiora Grande biedt u veel voordelen zoals optimaal zoncomfort, een perfecte integratie met de gevel en jarenlang gebruiksgemak. Een volledig gesloten cassettescherm dat ondanks de kleine afmetingen van de kast op grote breedtes verkrijgbaar is.

 

De Fiora Compact is een sieraad aan de gevel voor de kleinere terrassen.

Het terrasscherm wordt strak tegen de gevel gemonteerd waardoor deze nóg compacter oogt. Een volledig gesloten cassettesysteem met een zeer mooie en elegante vormgeving.

- Perfecte integratie met de gevel

- Compact systeem

Weinor - I-K-N-2000

Kenmerken

De flexibele alleskunner voor elke gevel. De I/K 2000 is de bewezen klassieker onder de cassetteschermen, geschikt voor elke bouwkundige situatie. K 2000 met volledig gesloten cassette voor iedere bouwsituatie en I 2000 zonder achterwandprofiel voor de wandmontage. Het bijzonder vlakke uitvalprofiel van het cassettescherm N 2000 maakt deze de perfecte oplossing voor inbouwsituaties.

- Cassettescherm; doek en techniek

   beschermt als in een kluis

- Breedte x uitval (max.): 12 m x 4 m

- 155 doekdessins en 47 standaard

   framekleuren

Weinor - Livona

Kenmerken

Zwevend open zonnescherm voor nog meer doekgevoel. Intelligente technologie is de basis voor het minimalistische design van het open zonnescherm Livona. Het puristische zonnescherm geeft een zwevende indruk en zicht op heel veel doek. Indien gewenst zorgt een innovatieve LED-verlichting voor sfeervolle accenten. In combinatie met framekleur en doek ontstaat meer dan een balkon- of terraszonwering: een modern stijlelement voor het buitenleven.

- Open design-zonnescherm met

   zwevende optiek

- Eén Design Award

- Optionele sfeervolle verlichting met de

   Livona LED

- Breedte x uitval (max.): 12 m x 4 m

- Meer privacy en inkijkbescherming met

   optionele Volant Plus

- 155 doekdessins en 47 standaard

   framekleuren

Weinor - Opal Design

Kenmerken

Moderne technologie ontmoet eersteklas design – de Opal Design II van weinor voldoet aan de hoogste eisen van een cassettescherm uit de premiumklasse. Ontwikkeld voor het beschermen van grote oppervlakken, past ze zich aan de desbetreffende architectuur harmonisch aan. Met de fraaie cassette ontstaat een verfijnd accent op de gevel. De vele product opties zorgen voor eenvoudige bediening, overtuigend comfort en een lange levensduur.

- Cassettescherm; doek en techniek

   beschermt als in een kluis

- Twee Design Awards

- Optionele LED-verlichting

- Breedte x uitval (max.): 12 m x 4 m

- Meer privacy en inkijkbescherming

   met optionele Volant Plus

- 155 doekdessins en 47 standaard

   framekleuren

Luxaflex - Spectra Nova en Spectra Smart Choice

Kenmerken

Een slanke, compacte en elegante vormgeving in een volledig afgesloten systeem. Een doorontwikkeling van het al jarenlang het meest verkochte terrasscherm in Nederland.

- Maximale breedte 550 cm

- Maximale uitval 350 cm (tot 500 cm

  breedte)

Weinor - Zenara

Kenmerken

Met haar avant-gardistisch design is de weinor Zenara hèt design zonnescherm onder de zonweringen. Bij moderne huizen past het cassette zonnescherm harmonieus bij de gevel, aan oudere gebouwen zorgt zij voor spannende contrasten. Zelfs met grote breedtes tot 6,5 m vereist de weinor Zenara slechts 2 muurconsoles en vormt hierdoor een eenheid met het huis. Talrijke innovaties maken de Zenara ook technisch avant-gardistisch.

Bezoek onze showroom en maak met behulp van onze adviseur de keuze die bij u past.

- Cassettescherm; doek en techniek

   beschermt als in een kluis

- Vier Design Awards

- Optionele LED-verlichting

- Breedte x uitval (max.): 6,5 m x 4 m

- 155 doekdessins en 47 standaard

   framekleuren

Dealer van:

SHOWROOM

Openingstijden

Burgemeester van Erpstraat 91

5351 AT Berghem

Vanwege Corona is de showroom strikt

op afspraak geopend

Informatie

Telefoon:  0412 - 401648

Mail:  info@vdberg-zonwering.nl