Home

Acties

Contact

Produkten

Overkappingen

Textiel overkappingen

Cubola

Kenmerken

Cubola is vrijstaande zonwering welke een uniek strak design combineert met functionaliteit. Het product is op verschillende manieren inzetbaar; zowel vrijstaand, als aan de gevel komt het moderne design volledig tot zijn recht. De maximale afmeting is 4,0 x 4,0 meter bij een maximale hoogte van 3,0 meter. Het zonnescherm is eindeloos koppelbaar, zodat u grote oppervlaktes kunt overspannen.

 

Het vrijstaande terrasscherm is daarmee geschikt voor het dakterras of plaatsen achterin de tuin, maar ook ideaal als terraszonwering voor bv.horecagelegenheden of (school)pleinen.

- uniek

- modern design

- vrijstaande zonwering

- functioneel

Pergotex

Kenmerken

Mediterrane flair – met het flexibele vouwdak weinor PergoTex maakt u van uw terras een variabele levensruimte. Geopend ongestoord genieten van de zon, gesloten is er licht en UV-bescherming. En als dak tegen de regen weerstaat het al vanaf een hoek van 8° sterke neerslag. Bewezen weinor terrasoverkappingstechnologie zorgt daarbij voor een hoge mate van windbelastbaarheid.

 

De elegante PergoTex beschermt tegen zon en regen. Extra uitgerust met verticale zonwering of glaselementen ontstaat gezellige bescherming tegen het weer rondom. Stuur de slijtvaste, licht- en regendichte PVC-bespanning traploos met de motor in en uit: voor maximaal terrascomfort.

- flexibel vouwdak

- licht- en UV-bescherming

- bescherming tegen regen

Plaza Home

Kenmerken

Rechtlijnig en puur in zijn functie: de uitschuifbare textiele terrasoverkapping weinor Plaza Home biedt met de solide staander-constructie betrouwbare zonwering op plaatsen met meer wind. En de Plaza Home Sunset variant beschermt ook tegen een laagstaande zon.

 

De solide constructie van de staanders maken de bevestiging aan veeleisende gevels en de beschaduwing van grote oppervlakten mogelijk. Daardoor is deze een echt alternatief voor het knikarmscherm.

- solide

- uitschuifbaar

- beschaduwing van grote

  oppervlakten mogelijk

Plaza Pro

Kenmerken

De Plaza Pro is de XL-versie van de Plaza Home. De extra gepatenteerde dwarsdrager zorgt voor hoge windstabiliteit en een strak doek. Daardoor is de textiele terrasoverkapping uitermate geschikt voor een gepaste privésfeer en de gastronomie.

 

De installatie is gebaseerd op de onderconstructie van de weinor Terrazza terrasoverkapping in combinatie met de WGM 2020 serrezonnescherm – voor een perfecte doekstand en extreme wind-stabiliteit, ook bij grote afmetingen. Vanaf een hoek van 14° zorgt de Plaza Pro voor betrouwbare regenbescherming. Uit te breiden met glazen wanden of verticale zonwering voor een nog betere weerbescherming.

- hoge windstabiliteit

- strak doek

- regenbescherming

Bezoek onze showroom en maak met behulp van onze adviseur de keuze die bij u past.

Dealer van:

SHOWROOM

Openingstijden

Burgemeester van Erpstraat 91

5351 AT Berghem

Vanwege Corona is de showroom strikt

op afspraak geopend

Informatie

Telefoon:  0412 - 401648

Mail:  info@vdberg-zonwering.nl