Markiezen

Markiezen

Markiezen geven een nostalgische en exclusieve uitstraling. Door de fraaie ronde vormen passen ze bij traditionele woningen maar ook bij moderne huizen komen ze goed tot hun recht. Onze markiezen zijn zonder meerprijs verkrijgbaar in hout of aluminium. Markiezen bieden de perfecte zonwering, vanwege de dichte zijkanten.

Markiezen voor uw winkel

Als u iets extra’s wil toevoegen aan uw winkelpand bent u bij vd Berg Zonwering op het juiste adres. Markiezen stralen gezelligheid uit in de (winkel)straat en het geeft uw pand extra status. Een markies leent zich goed als drager voor uw logo zodat u goed opvalt in het straatbeeld.

Markiezen voor horeca

De flexibele alleskunner voor elke gevel. De I/K 2000 is de bewezen klassieker onder de cassetteschermen, geschikt voor elke bouwkundige situatie. K 2000 met volledig gesloten cassette voor iedere bouwsituatie en I 2000 zonder achterwandprofiel voor de wandmontage. Het bijzonder vlakke uitvalprofiel van het cassettescherm N 2000 maakt deze de perfecte oplossing voor inbouwsituaties.

Markiezen voor woningen

Bescherm uw woning van de voor- en zijkant tegen felle zon en hitte met een Schlappi Markies. De afgeronde, bolle vorm met standaard 5 slagen en garen in bijpassende kleuren geeft een klassieke woning meer karakter. De sfeervolle zonwering geeft elke gevel een luxe uitstraling. 

Een markies kan ook geschakeld geplaatst worden, wat ideaal is voor brede ramen of tuindeuren. Een openslaand raam is voor een markies geen probleem.

Markiezen voor kantoorpanden

Elke bedrijfsruimte verdient een verzorgde uitstraling. Het fijne van markiezen is dat u nog steeds naar buiten kunt kijken terwijl het binnen heerlijk koel blijft. Op de begane grond is het een bijkomend voordeel dat bezoekers van boven en de zijkanten beschermd zijn tegen regen en wind.

Gratis & Vrijblijvend

Vraag Een Gratis & Vrijblijvende Offerte Aan