Screens

Standaard Screens

Doordat screens de zon echt buiten houden weren ze veel meer warmte dan bijvoorbeeld raamdecoratie. Ook zorgen screens voor meer privacy doordat je van buiten niet naar binnen kan kijken terwijl het doorzicht van binnen naar buiten grotendeels behouden blijft. De standaard screens zijn van een zware kwaliteit aluminium, hebben hoogwaardige poedercoating, Gemaakt van de beste doeken en hebben eventueel Somfy-motoren. Bovendien wordt het doek volledig opgerold in de gesloten cassette waardoor het doek goed beschermd is tegen weer en wind. Sunfix screens Deze screens hebben door hun vlakhangend zonnescherm met verticale geleidingsprofielen sowieso al een hoge windvastheid.

Wanneer u kiest voor het windvast systeem genaamd Sunfix®, wordt de windvastheid van screens nog verder vergroot. Niet duur en erg prettig. Het doek is een transparant glasvezeldoek, aan de onder- en bovenzijde voorzien van een doeklus of profilering, dat wil zeggen een aluminium bovenrol. De zijkanten zijn gelast en extra versterkt. De standaard doekcollectie betreft type Sergé, 525 gr/m2 volgens stalenboek. Afwijkende dessins zijn op aanvraag mogelijk. Sunfix® is een betaalbaar en duurzaam systeem.

Één van de marktleiders onder de serrezonweringen: dankzij het fraaie design en de individuele maatvoering passen de WGM 2030 en 1030 flexibel op elke dakconstructie. De opgebouwde serrezonweringen beschermen tegen oververhitting en dragen zo bij aan een aangenaam klimaat. Bewezen kwaliteit en duizenden malen bewezen uitschuif- en spantechniek maakt deze bijzonder belastbaar en zorgt voor een nagenoeg strak doek.

Zipscreens / Ritsscreens

De ritsscreen of zipscreen kent een aantal voordelen ten opzichte van normale screens. Doordat er aan de zijkanten van het doek ritsen gelast zitten, die in een speciale vatting lopen in de geleider, is het doek redelijk windvast. Het doek wordt dus geforceerd op zijn plaats gehouden en er is geen sprake van doekspleten. Hinderlijke lichtlekkage is dus verleden tijd. Optisch wordt een ritsscreen over het algemeen mooier ervaren dan een standaard screen.

Wel wil vd Berg Zonwering u erop attenderen, dat aan het gebruik van ritsscreens niet alleen voordelen zitten. Zo dient u er rekening mee te houden dat er weliswaar een goede lichtwering is bij ritsscreens, maar tevens een verminderde warmtewering. Normale screens, die niet in een vatting lopen, kennen een betere ventilatie. Daardoor ontstaat er een betere afvoer van warmte. Dit kan tot wel 3 graden temperatuur binnen schelen! Een ritsscreen weert dus de warmte minder goed. Wie optimaal warmte wil weren, kan beter kiezen voor een normaal screen met gewone geleiders. Wie daarbij belang heeft bij een optimale windvastheid, is beter af met Sunmaster Sunfix screens. Beiden zijn

Gratis & Vrijblijvend

Vraag Een Gratis & Vrijblijvende Offerte Aan