Serre Zonwering

Serre Zonwering - Beproefde Bescherming Tegen Hitte

U wilt ook bij hoge buitentemperaturen ontspannen genieten van uw serre? Vertrouw dan op een betrouwbare zonwering en bescherming tegen verblinding van boven. En dat kan het beste met de nieuwe WGM Top van weinor. De bovengemonteerde serrezonwering zorgt er in hoge mate voor, dat de ruimte onder uw serre of terrasoverkap- ping niet te heet wordt. Want de installatie weert een groot deel van de zonnestralen al buiten de glazen overkapping af

Boven zonwering

Één van de marktleiders onder de serrezonweringen: dankzij het fraaie design en de individuele maatvoering passen de WGM 2030 en 1030 flexibel op elke dakconstructie. De opgebouwde serrezonweringen beschermen tegen oververhitting en dragen zo bij aan een aangenaam klimaat. Bewezen kwaliteit en duizenden malen bewezen uitschuif- en spantechniek maakt deze bijzonder belastbaar en zorgt voor een nagenoeg strak doek.

Onder zonwering

Een zorgeloze tijd onder uw terrasoverkapping doorbrengen – daar zorgt de Sottezza II voor. De decoratieve onderzonwering is mooi van vorm, slank, chic – en past onder vrijwel ieder terrasdak. Wanneer de Sottezza II aanwezig is, wilt u er verblijven. En dat kan ook, omdat dit zonnescherm warmteontwikkeling onder het glas reduceert en voor een comfortabele temperatuur zorgt – ook in de zomer. In de koelere maanden worden de stralen van de zon gebruikt om uw terras te verwarmen. Gelijktijdig biedt de Sottezza II effectieve bescherming tegen schittering.

Gratis & Vrijblijvend

Vraag Een Gratis & Vrijblijvende Offerte Aan