Textiel Overkappingen

Cubola

Cubola is vrijstaande zonwering welke een uniek strak design combineert met functionaliteit. Het product is op verschillende manieren inzetbaar; zowel vrijstaand, als aan de gevel komt het moderne design volledig tot zijn recht. De maximale afmeting is 4,0 x 4,0 meter bij een maximale hoogte van 3,0 meter. Het zonnescherm is eindeloos koppelbaar, zodat u grote oppervlaktes kunt overspannen. Het vrijstaande terrasscherm is daarmee geschikt voor het dakterras of plaatsen achterin de tuin, maar ook ideaal als terraszonwering voor bv. horecagelegenheden of (school)pleinen

Pergotex

Mediterrane flair – met het flexibele vouwdak weinor PergoTex maakt u van uw terras een variabele levensruimte. Geopend ongestoord genieten van de zon, gesloten is er licht en UV-bescherming. En als dak tegen de regen weerstaat het al vanaf een hoek van 8° sterke neerslag. Bewezen weinor terrasoverkappingstechnologie zorgt daarbij voor een hoge mate van windbelastbaarheid. De elegante PergoTex beschermt tegen zon en regen. Extra uitgerust met verticale zonwering of glaselementen ontstaat gezellige bescherming tegen het weer rondom. Stuur de slijtvaste, licht- en regendichte PVC-bespanning traploos met de motor in en uit: voor maximaal terrascomfort.

Plaza Home

De Plaza Pro is de XL-versie van de Plaza Home. De extra gepatenteerde dwarsdrager zorgt voor hoge windstabiliteit en een strak doek. Daardoor is de textiele terrasoverkapping uitermate geschikt voor een gepaste privésfeer en de gastronomie. De installatie is gebaseerd op de onderconstructie van de weinor Terrazza terrasoverkapping in combinatie met de WGM 2020 serrezonnescherm – voor een perfecte doekstand en extreme wind-stabiliteit, ook bij grote afmetingen. Vanaf een hoek van 14° zorgt de Plaza Pro voor betrouwbare regenbescherming. Uit te breiden met glazen wanden of verticale zonwering voor een nog betere weerbescherming.

Plaza Pro

Één van de marktleiders onder de serrezonweringen: dankzij het fraaie design en de individuele maatvoering passen de WGM 2030 en 1030 flexibel op elke dakconstructie. De opgebouwde serrezonweringen beschermen tegen oververhitting en dragen zo bij aan een aangenaam klimaat. Bewezen kwaliteit en duizenden malen bewezen uitschuif- en spantechniek maakt deze bijzonder belastbaar en zorgt voor een nagenoeg strak doek.

Gratis & Vrijblijvend

Vraag Een Gratis & Vrijblijvende Offerte Aan